Forside
Lagerliste
Tidligere solgte
Servicesider *NYT*
Garanti mm.
Færøerne
Hvorfor uden afgift?
Kontakt os...
Sådan finder du os
Om Cruiserbikes.dk

Links:
Virago-Star hjemmesiden
Starriders Denmark
Suzuki Chopper Club DK
MCzonen
MC-internet
Honda (Vilh. Nellemann A/S)
Kawasaki (Carl Andersen MC A/S)
Suzuki (C. Reinhardt A/S)
Yamaha Motor Scandinavia AB

Big Bike, Silkeborg
MC-Importen, Gedved


  


 

Hvorfor handle uden afgift?

Langt de fleste køber cykler hos mig, fordi de ønsker at bruge den her og nu, og de vil ikke have nogen usikkerhed om afgiftens størrelse.
Derfor leverer jeg oftest nysynet og incl. registreringsafgift. Mange vælger også at betale lidt mere, så jeg sørger for, at cyklen står med plader indregistreret i deres navn.
Men mange af mine cykler kan købes uden afgift. Hvorfor nu det?

Tjah, for mig som sælger er der den væsentlige fordel, at jeg ikke behøver have så mange penge bundet i lageret, når jeg nu gerne vil have 10-12 cruisere stående, så mit udvalg er et besøg værd.

Men for køber kan der også være fordele. Den primære fordel er, at hele købesummen ikke skal betales på en gang. Hvis man f.eks. køber om efteråret, så får man ganske simpelt kredit på registreringsafgiften til man ønsker kværnen på plader til foråret.
Andre vælger at have maskinen stående uden afgift i flere år, og forventer selvfølgeligt, at afgiftsbeløbet langsomt falder år for år. Nogen vil undre sig over, at de kan have maskinen stående uden at kunne køre på den, men man får stadigt glæden ved at nusse, pudse, polere og kærtegne dyret – og har jo altså betalt under halvdelen.
Et par enkelte ture på prøveplader kan det jo også blive til, når man skal prøvekøre, for at checke om maskinen er klar til syn, eller hvis man har en konkret aftale med sin svoger på Midtfyn, at han overvejer at købe den.

Jeg annoncerer ikke med priserne uden afgift, men ring eller send en mail, hvis du vil høre nærmere om nogen af cyklerne.

 

© Copyright 2004 Poul Helge Andersen.