Forside
Lagerliste
Tidligere solgte
Servicesider *NYT*
Garanti mm.
Færøerne
Hvorfor uden afgift?
Kontakt os...
Sådan finder du os
Om Cruiserbikes.dk

Links:
Virago-Star hjemmesiden
Starriders Denmark
Suzuki Chopper Club DK
MCzonen
MC-internet
Honda (Vilh. Nellemann A/S)
Kawasaki (Carl Andersen MC A/S)
Suzuki (C. Reinhardt A/S)
Yamaha Motor Scandinavia AB

Big Bike, Silkeborg
MC-Importen, Gedved


  


 

Hvem er Cruiserbikes.dk?

Cruiserbikes.dk importerer og videresælger brugte motorcykler primært fra Tyskland. Desuden tages motorcykler i kommission til videresalg.
Det er min intention udelukkende at handle med choppere/cruisere/custom-cykler i den ”rigtige” stil, det vil bl.a. sige med 2-cylindret V-motor.
Skal jeg være mere konkret, så drejer det sig primært om japanske Harley-efterligninger.
Desuden har jeg det mål, at mine cykler skal være bedre end gennemsnittet. Større forhandlere importerer tit i bundter af 15-20 stk. og må acceptere, at der er både gode og mindre gode cykler imellem.  Min forretning er så lille at jeg kan bruge lidt tid på hver enkelt cykel, jeg køber.

Hvorfor kun cruisere? Fordi jeg selv og mange andre modne mennesker er nået til det punkt, hvor livet på 2 hjul drejer sig om at sidde afslappet og nyde turen i tilbagelænet stil – helst med en hyggelig og langsom buldren fra 1 eller 2 store cylindre.

Hvis cyklerne er billigere i Tyskland, hvorfor så ikke selv køre derned, i stedet for at lade en kedelig forhandler udenfor Silkeborg tjene lidt på det? – Så vil der jo også være lejlighed til at stoppe lidt op ved grænsekioskerne.
Motorcykler er billigere i Tyskland, og mange vil da ligesom jeg synes, at det er sjovt at køre den lange vej og forhandle med mange forskellige sjove mennesker på skoletysk. Imidlertid har det også visse ulemper: Når man kører helt fra Danmark, bruger man tit en uges tid til at få besøgsaftalerne lagt fast. Når man så når der ned, så er et par af maskinerne solgt i mellemtiden. En anden ulempe er afstandene: Ser man på den første maskine i Düsseldorf, men lige vil se den næste i Hannover (3 timer væk) inden man bestemmer sig, så er der 3 timer tilbage til Düsseldorf, hvis det alligevel var den, der var den rigtige. – og så er Hannover og Düsseldorf jo ”tæt” på hinanden. Vi taler slet ikke om Berlin eller München.
Når jeg tager af sted, behøver jeg ikke vælge, om den pågældende maskine nu har nøjagtigt den farve og det udstyr, som jeg ønsker. Jeg skal kun bedømme om den har et udseende og udstyr, som kan passe i mit udvalg – og køber måske begge maskinerne.
Jeres fordel ved at se på ”tyske” motorcykler hos Cruiserbikes er derfor, at I kan se et udvalg af modeller uden at skulle køre flere timer mellem hver.

Husk også, at man jo heller ikke kører i en hurtig personvogn. Det sker med trailer, kassevogn eller lastbil!
Desuden er de bedste tilbud oftere i München end i Hamborg , og man passerer ofte grænsekioskerne tidligt om morgenen eller sent om aftenen!!!

Endeligt er der jo også garanti-spørgsmålet. Jeg giver 6 måneders garanti på motor, kobling og gearkasse. Det kan I måske også få nogen steder i Tyskland - men der er pokkers langt derned.

Cruiserbikes.dk ligger i Øster Bording umiddelbart nord-vest for Silkeborg.
Det drives af mig, Poul Helge Andersen, som bor på samme adresse. Selvom aktiviteten delvist drives på hobby-basis, så forsøger jeg at gøre det så seriøst som muligt. Jeg er behørigt momsregistreret og har selvfølgeligt faste prøveplader liggende, så prøvekørsel foretages under lovlige forhold med ansvarsforsikring.
 

© Copyright 2004 Poul Helge Andersen.